Currículums

NEUS ELFA (actriu, ballarina, cantant)

Formada a l’escola Aules (Barcelona), Studio Harmonic (París) i Comédie Française (París). Ha treballat en diverses companyies franceses Cie. Théâtre d’Art, Cie. Eucaryote Théâtre i amb Stage Entertainment fent el musical Mamma Mia! Ha participat en diverses pel·lícules internacionals.

Screenshot 2018-05-18 12.41.23

OLGA TERUEL (violinista)

Formada a l’Escola Superior de Música de Catalunya i a l’Utrecht Conservatorium (Holanda). Com a solista, ha tocat amb diverses orquestres a Paraguai, Holanda, Espanya i Argentina. Integrant de “Elles duo” i el Nadal String Quartet amb qui va ser convidada a tocar a la prestigiosa sala de concerts Concertgebouw (Amsterdam).

screenshot-2018-05-18-12-43-281.png

MIREIA VILA (violinista, direcció)

Formada al Conservatori Superior de Música del Liceu i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Dirigeix Cia. dell’Anima, i forma part de diverses companyies multidisciplinars amb els espectacles “Esvorell” i “L’U-rigen” i “Fent Via” de la Companyia Imaginària d’arrel. És la violinista de l’espectacle “Un Obús al Cor” i també participa en la programació infantil del Palau de la Música Catalana amb diverses produccions.

Screenshot 2018-05-18 12.43.51